Gmka Çanakkale Tanıtım Günlerinde

Gmka Çanakkale Tanıtım Günlerinde

İstanbul’da ilk kez yapılan Çanakkale Tanıtım Günleri büyük ilgi görüyor. İstanbul Feshane’de düzenlenen etkinliklere Güney Marmara Kalkınma Ajansı büyük destek veriyor.
Güney Marmara Kalkınma Ajansı TR22 Güney Marmara Bölgesi’nin iki ilinin ekonomik ve kültürel değerlerinin tanıtılması için destek vermeye devam ediyor. 2-5 Ocak’ta İstanbul Feshane Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ‘Çanakkale Tanıtım Günleri’ etkinliğine katılan GMKA, aynı zamanda organizasyonun gerçekleşmesi için de bütçe desteği sağladı. Daha önce Balıkesir Tanıtım Günlerine de destek verdiklerini belirten Genel Sekreter Vekili Esra Kocabaş, Ajans olarak bölgenin tanıtılması için yapılan her etkinlikte ön sıralarda olmak ve ellerinden geleni yapmak için çaba harcadıklarını söyledi.
Çanakkale Tanıtım Günleri’ne ilçe kaymakamlıkları ve belediyelerinin yanında ticaret ve sanayi odaları, meslek odaları, özel firmalar, sivil toplum kuruluşları standları yer alıyor. 5 Ocak’a kadar sürmesi planlanan etkinlik için büyük bir hazırlık yapıldı.