Gökçek'in takipçi sayısı 2 milyonu aştı!

Gökçek'in takipçi sayısı 2 milyonu aştı!

Yeni bir rekora imza atan Başkan Gökçek, Twitter’daki takipçi sayısının 2 milyona ulaşmasını, “Ve Twitter'da 2.000.000'cu takipcim... Hoş geldin @mahmuut_bal ... Twit alemine teşekkürler...Gerçekten gurur verici bir olay...” twiti ile duyurdu.

Twitter’a katıldığı 9 Ocak 2011 tarihinden itibaren attığı twitterle bir fenomen haline gelen Başkan Gökçek, yaptığı açıklamalar, vatandaşlarla kurduğu diyaloglar, ülke gündemine ilişkin değerlendirmeleri, Büyükşehir Belediyesi’nin proje ve hizmetlerini anlatıp Başkentlilerin soru ve sorunlarınn anında çözüme kavuşturmasıyla sosyal medya ağının fenomeni oldu. Sosyal medyayı etkin kullanımı ve takipçileri ile sık sık yemekli toplantılarla bir araya gelerek yüz yüze kurduğu iletişim ile ünü ülke sınırlarını aşan Gökçek, iki yıl üst üste ABD’nin saygın internet ve teknoloji kuruluşlarından Internet Marketing Association tarafından “Dünyada Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldü.

Yaptığı açıklamalarda Twitter’ın oldukça önemli bir iletişim ağı olduğunu sık sık dile getiren Gökçek, hizmetlerini, projelerini, görüşlerini paylaştığı, pek çok soruya yanıt verdiği, iddialara açıklık getirdiği sosyal paylaşım ağı Twitter’da takipçi sayısını her geçen gün artırarak 2 milyonu aştı.
Yerel yöneticiler arasında Twitter’ı en etkin şekilde kullanan belediye başkanı olarak dikkat çeken Gökçek, Twitter’ı hakaret ve küfür etme aracı olarak kullanan bazı takipçilere karşı verdiği mücadele ile de öne çıkıyor.