GÖREVİ BAŞINDA KALP KRİZİNDEN ÖLEN İTFAİYE ÇALIŞANI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

GÖREVİ BAŞINDA KALP KRİZİNDEN ÖLEN İTFAİYE ÇALIŞANI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Önceki gün görevi başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı çalışanlarından Süleyman Kelkitli bugün toprağa verildi.
Kelkitli için ilk olarak Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi önünde tören düzenlendi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili Seyfullah Kınalı ve Genel Sekreter Davut Çakır’ın hazır bulunduğu törende Kelkitli’nin mesai arkadaşları duygu dolu anlar yaşadı. Törende konuşan Belediye Başkanvekili Kınalı, Kelkitli’nin ailesiyle birlikte yakın tanışıklık içinde olduğunu kaydederken, “Trabzon çok değerli bir evladını kaybetmiştir. Başımız sağ olsun” dedi.
Çakır ise, merhum itfaiye görevlisinin arkasından herkesin çok güzel ifadeler kullandığına dikkat çekerken, “Hepimizin hedefi bu olmalı. Ölümümüzün ardından hayırla anılmak amacı ile dünyadayız. Merhum Kelkitli bunu başardı” şeklinde konuştu.
Düzenlenen törenin ardından merhum Kelkitli’nin cenazesi Değirmendere Camisi’ne götürüldü. Kelkitli, burada ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Bostancı Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.