Hüda-par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’ndan Paris Katliamı Açıklaması

Hüda-par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’ndan Paris Katliamı Açıklaması

Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Genel Başkanı Avukat Zekeriya Yapıcıoğlu ,Paris’teki saldırı için “Pariste’ki katliam insani değerlere yapılmış diyorlar, hadi oradan insani değerlermiş, hangi insani değerlerden bahsediyorsunuz. Onların 12 insanı ölmüş dünyayı ayağı kaldırıyorlar. Onlar 20 memleketi işgal etmiş, katliam yapıyorlar milyonlarca insan öldürüyorlar onlarınki bir haktır” dedi.
Batman’da partisinin 1. olağan ilçe kongresine katılan Hüda-Par Genel Başkanı Zekeriye Yapıcıoğlu, Fransa’nın başkenti Paris’te yaşanan saldırı olayını değerlendirdi. Kongrede konuşan Yapıcıoğlu, Müslüman ülkelerinde milyonlarca insanın ölümüne sesiz kalanların, 3.5 milyona insanın değerlerine saldıran 12 kişinin ölümü için dünyayı ayağa kaldırdıklarını söyledi. Terörün her türlüsünü ve özellikle devleti arkasına almış teröristlerin de lanetlenmesi gerektiğini ifade eden Yapıcıoğlu, Paris’teki olayı kınamak isteyenlere seslenerek, “Onların 12 insanı ölmüş dünyayı ayağı kaldırıyorlar. Onlar 20 memleketi işgal etmiş, katliam yapıyorlar milyonlarca insan öldürüyorlar onlarınki bir haktır. Bazı saflarda sıra sıra dizilmiş terörü lanetliyeyim diyorlar evet terörü lanetliyelim hem de her çeşidini lanetliyelim. Sadece Afganistan’da 3.5 milyondan fazla Müslüman’ı katledenlerin ismi nedir? Terörist değil mi, terörün en tehlikelisi arkasına devleti almış terör değil mi? Şimdi kalmışlar diyorlar ki, Paris’teki saldırı insani değerlere yapılmıştır, oradaki birkaç kişiye değil. Erbakan hocanın lafı vardı ’hadi oradan’ insani değerlermiş hangi insani değerlerden bahsediyorsunuz. İşte milyonlarca insanın katli ve diri diri ateşe atılan insanlar, doğranıp etleri insanlara satılan insanlar bu olaylara maruz kalırken siz neredeydiniz? Niye sesiniz çıkmıyordu” diye konuştu.
"3.5 MİLYAR İNSANIN KUTSALINA HAKARET EDİLECEK VE BUNA İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ DENİLECEK"
Bir başkasına hakaret bile düşünce özgürlüğü kapsamında değerlendirilemezken 3.5 milyar insanın iki dinin peygamberine her türlü saldırı yapılınca ifade özgürlüğü olarak görüldüğünü söyleyen Yapıcıoğlu, bunların her yönü ile iki yüzlü olduklarını söyledi. Yapıcıoğlu, “Orada her dinin kutsalına hakaret edilecek Müslümanlar bu edepsizleri şikayet edecek bunları susturun diye bu bir fitnedir, bunu yapmaya hakkınız yoktur, dediler onlar buna düşünce özgürlüğü dediler. Bir başkasına hakaret bile düşünce özgürlüğü kapsamında değerlendirilemezken nasıl 2 milyara yaklaşan bir ümmetin kutsalına Hıristiyanları da içine katarsak 3.5 milyar yani dünyanın yarısının inandığı iki dinin peygamberine her türlü saldırıyı yapacaksın bunun adı da fikir ve ifade özgürlüğü olacak. Bunlar her yönü ile iki yüzlüdürler. İşte aynı dergi bir dönem zamanki Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozi’nin oğlu Yahudi olacak diye bir haber yağıldı ve bu dergi bunu karikatürize etti. Bu adam iki gün içinde onu kapının önüne koydular. Ama islamla Hıristiyanlıkla Hz. İsa ile Hz. Resulullah ile ilgili en edepsiz karikatürleri çizecekler sonrada buna düşünce ve ifade özgürlüğü diyecekler. Her yönü ile iki yüzlü olan bu barbarlığı bize insanlık diye yutturmaya çalışıyorlar” ifadelerini kulandı.