Hurda Fiyatları

Hurda Fiyatları

Hurda sarı fiyatları, geri dönüşüm sektöründe önemli bir konumdadır. Üretim tesisleri, yeni bir ham madde almak yerine var olan atıl ürünlerin geri dönüştürülmüş versiyonlarını satın almayı tercih eder. 
İnşaatların yıkımında çokça göz ardı edilen hurda sarı, hurdaya verilerek tekrar dönüşüme sokulabilir. Evinizde ve iş yerinizde çokça bulunan ve gözden çıkardığınız bu malzemeyi hurdaya vererek hem geri dönüşüme yardımcı olup hem de gelir elde edebilirsiniz. 
Sarı hurda fiyatı, birçok alanda kullanıldığından ve değişiklik gösteren ekonomik sebeplerden dolayı da değişebilir. Genel olarak sarı hurda fiyatı, karışımın içindeki bakır miktarına göre belirlenmektedir. Kg cinsinden alınır ve fiyatlandırması kg bazında yapılır.
İstanbul Hurdacı, fiyatları belirli aralıklarla güncelleyerek hurdanızı değerinden almayı amaçlar. 
Sarı hurda fiyatı, piyasaya göre belirlenip güncel olarak malzemenizin değeriyle örtüşmektedir. Hurdanızı en kolay şekilde ve en doğru fiyata geri dönüşüme vermek istiyorsanız, İstanbul Hurdacı’ya göz atabilirsiniz. İstanbul Hurdacı, İstanbul başta olmak üzere birçok ilde hizmet vermektedir. İstanbul içinde;
    Avcılar, 
    Arnavutköy,
    Gebze,
    Ataşehir bölgelerinde dönüşüm şubeleri bulunmaktadır. 
İstanbul dışında ise;
    Ankara,
    Bursa,
    Konya,
    İzmir,
    Kayseri,
    Eskişehir,
    Samsun illerine hizmet vermektedir. 
Bu bölgeler için sitede bulunan numaralardan arayarak sarı hurda fiyatı için bilgi alabilir, yetkili ekibin gelip malzemeyi görerek fiyat vermesini isteyebilirsiniz.

HURDA FİYATLARI

Hurda fiyatları, atıl halde bulunan hurdaları elden çıkarmak isteyenler tarafından en çok merak edilen konuların başında gelir. Ancak fiyatların hurda borsası içerisinde arz ve talep dengelerine göre belirlendiğini göz ardı etmemek gerekir. Bu nedenle farklı zamanlarda hurda satışı yaptığınızda hurdacı firmaları size farklı fiyatlar teklif edebilir.
Ayrıca hurda bakır fiyatları üzerinde belirleyici olan tek faktör de hurda borsası ve arz-talep dengesi değildir. Buna ek olarak fiyatlarda etkili olan pek çok faktör vardır. En önemli faktörler ise şu şekildedir:
•    Hurda türü: Hurda fiyatları üzerinde en belirleyici konuların başında hurdanın türü gelir. Farklı hurda çeşitleri birbirlerinden farklı fiyatlara sahiptir. Bu, hurdanın geri dönüşümden sonra kullanılabileceği sektörle ilgili bir durumdur. Katma değeri daha yüksek hurda türleri, daha yüksek fiyatlara satılabilir.
•    Hurda kalitesi: Satacağınız hurdanın ne kadarının geri dönüşümle yeniden üreticilere kazandırılabileceği hurda fiyatlarını belirlerken dikkat edilen bir başka husustur. Geri dönüşüm sürecinde kaybın yüksek olduğu hurdaların fiyatları da daha düşüktür.
•    Hurda ağırlığı: Hurda bakır fiyatları genellikle kilo üzerinden hesaplanır. Elinizde daha fazla miktarda hurda olduğu takdirde hurdacı firmalarından daha yüksek ödeme almanız mümkündür.
•    Arz-talep dengesi: Hurda borsasında zaman zaman bazı hurdaları bulmak zorlaştığı için fiyatları artabilmektedir. Bu tür fiyat değişiklikleri dönemsel olduğu için önceden kesin bir fiyat söylemek zordur.
Elbette hurda fiyatları konusunda belirleyici olan bir faktör de hurdalarınızı satacağınız firmadır. Kimi hurdacı firmaları, hurda satın aldıkları kişi veya kurumlara daha düşük ödeme yaparak kazancını maksimize etmeye çalışır. Bu tür bir durumla karşılaşmayacağınızdan emin olmak için hurda satışı için İstanbul Hurdacı ile iletişime geçebilirsiniz. Güvenilir ve sektörün saygın firmalarından biri olan İstanbul Hurdacı, hurdalarınızı tavan fiyat üzerinden değerleyerek satın alır.  


Güncel Hurda Fiyatları
Güncel hurda fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak için hurda borsasını yakından takip etmek gerekir. Çünkü hurda borsasında zaman zaman bazı hurda çeşitlerinin fiyatları yükselebilmektedir. Bunun nedeni daha çok hurda arzının talebe yeterli gelmemesidir. Üreticilerin ihtiyaç duyduğu hurda çeşidini bulmak zorlaştığında o hurdanın fiyatı doğal olarak artar. Güncel hurda fiyatları söz konusu olduğunda değeri daha yüksek olan bazı hurda çeşitleri şu şekilde sıralanabilir:
•    Soyma Bakır
•    Lama Bakır
•    TTR Kırma Bakır
•    Sarı Hurda
•    Sarı Ara İş Hurda
•    Fosfor Bronz Hurda
•    Anot Nikel
•    Şablon Nikel
•    Nikel Çapağı
•    Hurda Bilgisayar ve Elektronik Cihaz Bileşenleri
•    Alüminyum Hurda
•    Paslanmaz Krom
Siz de yukarıda sayılan hurda çeşitlerinden birini elden çıkarmadan önce fiyat bilgisi almak istiyorsanız İstanbul Hurdacı ile görüşebilirsiniz. Firma en kısa sürede mekanlarınızı ziyaret ederek hurdalarınızı inceler. Hurda kalitesinin kontrolü yapıldıktan sonra ise hurdalarınız hassas tartı ile tartılır. Ardından firma tarafından güncel hurda fiyatları ile değerlendirilerek tavan fiyattan satın alınır.