İlçe Sorunlarını Meydanda Dile Getirdiler

İlçe Sorunlarını Meydanda Dile Getirdiler

Çatalzeytin Cumhuriyet Meydanında esnaf Hasan Yılmaz önderliğinde oluşturulan Çatalzeytin Sağlık ve Eğitim Platformu üyeleri ilçe sorunlarını oluşturdukları kürsüden dile getirdiler.
Saat 11.15’te ilçede kıraathane işleticiliği yapan Hasan Yılmaz ilçenin kapanan kurumları, İlçe Hastanesi, Telekom, PTT ve ilçeden alınan hizmetler hakkında konuşma yaptı. Yılmaz “ Bu oluşumun hiçbir siyasi yönü yoktur. Hepinizin bildiği ilçemizin hastanesi başta olmak üzere bu konular kanayan bir yaradır. İlçemizde EKG cihazı belli bir süredir çalışmıyor. Tedaş ve telekomun ilçemizde birer görevlisi olsa, zarar mı eder ? Arıza ve işlemler çabuk yapılsa, sorunlar çözülse günaha mı girerler. Halkın ayağına hizmet getirilmesi gerekirken, son on yılda hangi kurumları kaybettiğimizin farkında değil miyiz ?” dedi.
Yılmaz’dan sonra konuşmak için kürsüye Emekli Öğretmen Ergun Usta kürsüye geldi. Usta “Ben 15 yıl önceki Çatalzeytin’i istiyorum. Adliyesi olan, Telekomu olan, Halk Bankası olan, Tedaş’ı olan Çatalzeytin’i istiyorum. “ dedi.
Konuşmalarda İl Emniyet Müdürlüğünden takviye olarak çevik kuvvet ekibi gelerek olası bir vakaya karşı önlem alındı.