İstiklal Parkı Törenle Açıldı

İstiklal Parkı Törenle Açıldı

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi tarafından İstiklal Mahallesi’nin adını taşıyan park düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Açılış töreni öncesi mahalle halkıyla birlikte kahvaltı yapan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, belediye olarak çalışmalarına tam gaz devam ettiklerini söyledi.
Açılış sonrası gazetecilere açıklama yapan Mahçiçek, "Sabah programımızı beraber yapıp, komşularımızla buluşalım istedik. Aylarca birbirini görmeyen komşularımız burada beraber oldu. İşte birlikteliğin ve bir arada bulunmanın güzellikleri bu. Bu programları inşallah geliştirerek devam edeceğiz. İnsanlarımızla, halkımızla elimizden geldiği, gücümüzün yettiği kadar beraber olmaya devam edeceğiz. Buraya spor aletleri koyduk. Spor yapıp daha sağlıklı olacağız. Bizler elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Ama eksiklerimiz olabilir, bunları da yaşayarak göreceğiz" diye konuştu.
Ardından Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, İstiklal Parkı’nın açılış kurdelesini keserek hizmete açtı.
Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, mahallerine yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür eden vatandaşlar ise, belediye yönetimin çalışmalarını takdir ettiklerini söylediler.