Kar Festivali Hazırlık Toplantısı Yapıldı

Kar Festivali Hazırlık Toplantısı Yapıldı

Kabadüz Kaymakamı Zafer Özçelik başkanlığında 1 Şubat tarihinde gerçekleşecek olan “Kar Festivali” hazırlık toplantısı yapıldı.
Toplantında konuşan Kaymakam Zafer Özçelik, Çambaşı Yaylası’nda gerçekleşecek olan kar festivalinin en iyi şekilde gerçekleşmesi için toplandıklarını söyledi.
Kar Festivali’nin tanıtıma önemli katkı sağladığını belirten Özçelik, “İlçemizde gerçekleşen tüm festival ve etkinliklere insanlarımız yoğun ilgi gösteriyor. Bizlerde festivalin sorunsuz ve en iyi şekilde gerçekleşmesi için tüm ayrıntıları düşünüyor, birbirimizle fikir alışverişinde bulunuyoruz” dedi.
Daha sonra söz alan Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya da, festivalin sorunsuz gerçekleşmesi için Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Kabadüz Kaymakamlığı ile ortaklaşa hareket ettiklerini, herkesin üzerine düşen görevi yerine getirdiğinde festivalin daha güzel, sorunsuz olacağını aktardı.
Toplantıya, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Birkan Bağcı, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Emrah Taşcı ve 77. Karayolları Bölge Şefliği yetkilileri katıldı.