Keçiörenli Gönüllüler Ve Çevre Çiçekleri Kuşlara Yemlik Yaptı

Keçiörenli Gönüllüler Ve Çevre Çiçekleri Kuşlara Yemlik Yaptı

Keçiören Belediyesi Gönüllü Akademisi, Çevre Çiçekleri Hareketi üyesi çocuklarla birlikte soğuk kış günlerinde yem bulmakta zorlanan kuşların yardımına koştu. Etkinliğe, Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Ankara İl Başkanı Deniz Tokmak Ekinci de destek verdi.
Keçiören Belediyesi’nin 2009 yılında başlattığı sosyal sorumluluk projesi Çevre Çiçekleri Hareketi’ne üye çocuklar, çevreye duyarlılığın güzel bir örneğini daha sergiledi. Gönüllü Akademisi tarafından düzenlenen etkinliğe katılan Çevre Çiçekleri engelli yaşıtları ile birlikte, pet şişeleri önce kuş yemlikleri haline getirdi daha sonra içlerine yem doldurarak ağaçlara astı. Keçiören Belediyesi Güçsüzler Yurdu bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte, HAYTAP Ankara İl Başkanı Deniz Tokmak Ekinci ile beraberindeki heyet hazır bulundu. Ekinci ve arkadaşları etkinliğin yapıldığı alana, sokak köpekleri ve kediler için kedi ve köpek mamaları bıraktı.
“Mini mini bir kuş donmuştu, pencereme konmuştu” sloganıyla yapılan ve bu dünyada yediği lokmayı paylaşma erdemini kavratmayı hedefleyen duyarlılık çalışması, aynı zamanda çocuklara gönüllülük bilincini de aşılamış oldu.