Khb Genel Sekreteri Ünkoç’tan Başkan Yazgı’ya Veda Ziyareti

Khb Genel Sekreteri Ünkoç’tan Başkan Yazgı’ya Veda Ziyareti

Aksaray’da görev süresi dolan Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreteri Ertuğrul Ünkoç ilk veda ziyaretini Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya yaptı.
Ünkoç veda ziyareti sırasında desteklerinden dolayı Başkan Yazgı’ya teşekkür ederek, “Sayın Belediye Başkanımıza veda ziyaretinde bulunuyorum. 2012 Kasım ayında sözleşme imzalayarak Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği’ne genel sekreter olarak gelmiştim. Sözleşmem yıl sonu itibariyle bitiyor. Allah nasip ederse yıl sonunda ayrılıyorum. Bu geçen süre zarfında Sayın Başkanımızın Belediye Başkanlığı sürecinde ve sonrasında güzel günlerimiz ve güzel çalışmalarımız oldu. Hem dostluk manasında hem de karşılıklı kurumların birbirleriyle olan ilişkisi esnasında geçen güzel günlerimizin hatırına gitmeden önce Sayın Başkanımıza bir veda ziyaretinde bulunduk. Bu bağlamda kendilerine beraber çalıştığımız süreçte, verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Haluk Şahin Yazgı ise Ünkoç’a bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Ertuğrul Bey kendisinin de bahsettiği gibi 2012 yılında Aksaray’da göreve başlamıştı. Genel sekreter olarak genel sekreter yardımcılarıyla birlikte uyum içerisinde iyi bir çalışma sergilediler. Ben görev süresi boyunca yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra yeni görevinde de başarılar diliyorum. Allah yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.