Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı:

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı:

Kırıkkale Belediye Başkanı Saygılı, "Adayımız ilk defa halkın oyu ile Cumhurbaşkanı olacaktır. Nasip olursa Türkiye'nin büyümesine, gelişmesine katkısını Cumhurbaşkanı olarak devam ettirecektir" dedi.
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı AK Parti İl Başkanlığında yaptığı konuşmada, "Adayımız ilk defa halkın oyu ile Cumhurbaşkanı olacaktır. Nasip olursa Türkiye'nin büyümesine, gelişmesine katkısını Cumhurbaşkanı olarak devam ettirecektir. Bizler bugün olduğu gibi yarın da onun yolunda yürümeye devam edeceğiz. Çünkü biliyoruz ki o milletin adamı. Çünkü biliyoruz ki Türkiye onunla gelişecek, onunla büyüyecektir. 12 yıl içerisinde yapılanlar da bunun göstergesidir" diye konuştu
İl Genel Meclisi Başkanı Şerafettin Atalay ise bu zamana kadar Başbakan Erdoğan’ın kendileri için oy istediğini, kendilerinin de bir vefa göstergesi olarak Kırıkkaleli vatandaşlardan Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için oy istediklerini söyledi.
Atalay, "Bu uzun adamın, güzel adamın daha Türkiye’ye vereceği çok güzel katkılar olacağına ve daha gidecek çok yolumuzun olduğuna inanıyoruz. Beraber yürüdüğümüz bu yolda, yine beraberce yürümek için Başbakanımıza Kırıkkale halkından destek istiyoruz" ifadelerini kullandı.