Kocası Kapıyı Kilitledi, Hastalanan Bebeği İçin Polisten Yardım İstedi

Kocası Kapıyı Kilitledi, Hastalanan Bebeği İçin Polisten Yardım İstedi

Adana’da kocası üzerlerine kapıyı kilitleyip işe gittikten sonra mahsur kalan kadın, rahatsızlanan 8 aylık bebeğini, çilingir çağıran polisin yardımıyla hastaneye götürebildi.
Edinilen bilgiye göre, olay Çukurova ilçesine bağlı 100. Yıl Mahallesi’nde meydana geldi. Atık kağıt toplayarak geçimini sağlayan Onur Ç.’nin 8 aylık bebeği 2 gün önce soğuk algınlığı rahatsızlığına yakalandı. 3 çocuk sahibi olan baba çocuğunu doktora götürüp ilaç yazdırdı. Bugün de öğleden sonra evden çıkıp hem kağıt toplamak hem de bebeğine ilaç almak istedi. Onur Ç., eşi Çiğdem Ç., bebeği ve diğer çocuğunun üzerine kapıyı kilitleyip işe gitti. Evdeki yedek anahtarı da yanında unuttu. Bir süre sonra Aria bebeğin ateşi yükseldi. Anne kapıyı açıp doktora götürmek istedi ancak kapı kilitli olduğu için açamadı.
Komşuları durumu öğrenince polisi aradı. Olay yerine gelen polis, eşinin telefon numarasını alıp kocayı aradı ancak şarjı bittiği için Onur Ç.’ye ulaşamadı. Bunun üzerine kız bebek hasta olduğu için polis çilingir çağırıp kapıyı açtırdı. Anne, bebek ve çocuk ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Olaydan yaklaşık 20 dakika sonra ise baba elinde ilaçla eve geldi.