A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight’ın Başrolleri Belli Oldu

A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight’ın Başrolleri Belli Oldu
Game of Thrones'un spinoff dizisi olan "A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight"ın başrolleri belirlendi. İşte ayrıntılar...

HBO, Game of Thrones evreninde geçen yeni bir spinoff dizisi olan The Hedge Knight’ın başrolleri açıklandı. Dizi, Game of Thrones ve House of the Dragon’undan sonra George R.R. Martin’in kurgu evrenindeki üçüncü yapım olacak. Game of Thrones'un olaylarından tam yüz yıl öncesine odaklanacak.

Son yapılan açıklamaya göre Dunk karakterini Peter Claffey, Egg karakterini ise Dexter Sol Ansell canlandıracak.

HBO'nun yaptığı açıklamaya göre dizi genç ve cesur şövalye Ser Duncan the Tall (Claffey) ile onun uşağı Egg (Ansell)'in maceralarını anlatacak. Dizi Targaryen hanedanının Demir Taht'ta hüküm sürdüğü ve ejderhaların hala var olduğu bir dönemde geçecek.

George R.R. Martin'in Ateş ve Buzun Şarkısı serisindeki ilk romanı olan The Hedge Knight, Martin’in bu kurgusal evrene ilk adımı. Seri ana karakterlerinden farklı karakterleri ve olayları konu alarak yeni bir perspektif sunuyor.

Dizinin başrol oyuncuları Peter Claffey ve Dexter Sol Ansell, daha önce popüler yapımlarda başarılı performansları segilemişlerdi. Bad Sisters ve Wreck gibi yapımlarda rol alan Claffey, eski bir profesyonel ragbi oyuncusu. Ansell ise daha önce The Midwich Cuckoos ve The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes gibi yapımlarda rol aldı.

Projede George R.R. Martin, The Hedge Knight’ın yazarı ve yapımcısı olarak yer alıyor.

Dizinin yayın tarihi ile ilgili HBO herhangi bir bilgi vermedi.