"Adsız Aşıklar" Dizisinin Çekimleri Tamamlandı

"Adsız Aşıklar" Dizisinin Çekimleri Tamamlandı
Yönetmenliğini Umur Turagay'ın üstlendiği, senaryosunu Başar Başaran'ın kaleme aldığı "Adsız Aşıklar" dizisinin çekimleri tamamlandı.

Netflix’in Cumartesi Film imzalı "Adsız Aşıklar" dizisi, aşkın derinliklerine inen bir hikayeyi ekrana taşıyor. Dizi, aşk acısını iyileştirmek için kurulan bir Aşk Hastanesi’ne başvuran insanların öykülerine odaklanıyor.

Dizinin çekimleri, 10 Nisan'da tamamlandı. Umur Turagay’ın yönettiği, Başar Başaran’ın yazdığı yapım, aşkın karmaşık dünyasını mercek altına alacak

Dizide, milyonlarca satan kitapları olan ve aşıkları tedavi etmek için bir Aşk Hastanesi kuran aşk doktoru Cem’e hayat veren Halit Ergenç ile psikolog Hazal karakterini canlandıran Funda Eryiğit başrolleri üstleniyor.

İlginç fobileri olan Cem için aşk bir hastalıkken, Hazal için ise aşk bir şifadır. Bu zıt karakterler arasındaki çatışma, her bölümde farklı insan öykülerinin yanı sıra izleyiciyi etkileyecek.

Sekiz bölümlük "Adsız Aşıklar"ın, ünlü konukları arasında Zerrin Nişancı, Selçuk Borak, Cansel Elçin, Ozan Açıktan, Sedef Avcı, Seda Akman, Yetkin Dikinciler, Rıza Kocaoğlu, Teoman, Cemre Ebuzziya, Erdem Kaynarca, Başak Daşman, Ecem Çalhan, Ceren Benderlioğlu ve Benian Dönmez gibi isimler bulunuyor..