Başarılı Senarist Deniz Karaoğlu Sorgu Odası Dizisine Katıldı

Başarılı Senarist Deniz Karaoğlu Sorgu Odası Dizisine Katıldı
BeIN Connect'in dijital platformu TOD'un beklenen yapımı "Sorgu Odası", dikkat çeken kadrosu ve gizem dolu senaryosuyla merakla bekleniyor.

BeIN Connect'in dijital platformu TOD'un merakla beklenen yapımı, Karga Seven Pictures imzası taşıyan "Sorgu Odası" dizisi, set hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Nuray Uslu ve Milay Ezengin'in kaleme aldığı dizi, güçlü kadrosu ve sürükleyici senaryosuyla dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanıyor.

Dizide, isimleri erkek adı olan üç kız kardeş Selim, Cihan ve Güven'i canlandıracak isimler belli oldu. Boncuk Yılmaz, Hazal Kaya ve Melisa Döngel, izleyicileri ekran başına kilitleyecek karakterlere hayat verecekler.

Selim'in eşi İsmet'i canlandıracak olan ismin netleşmesiyle birlikte kadro yerine oturdu. Başarılı senarist Deniz Karaoğlu, dizide İsmet karakterini canlandıracak.

Dizinin karakterleri şöyle:

Deniz Hamzaoğlu "Süleyman Manga", Kubilay Tunçer "Hayati Manoğlu", Şehsuvar Aktaş "Ümit", Ezgi Tombul "Sevilay", Zeynep Kızıltan "Eylül Saraç Öztuna", Oktay Çubuk "Tolga" ve Umut Kaya "Okan" karakterlerine hayat verecekler.