Deniz Karaoğlu Sorgu Odası Dizisinin Kadrosuna Dahil Oldu

Deniz Karaoğlu Sorgu Odası Dizisinin Kadrosuna Dahil Oldu
Hazal Kaya ve Çağlar Ertuğrul'un başrollerini paylaşacağı dizide, önemli bir karakter olan İsmet'i Deniz Karaoğlu canlandıracak.

BeIN Connect'in iddialı yapımı "Sorgu Odası" dizisi, merakla beklenen kadrosunu açıkladı. Hazal Kaya ve Çağlar Ertuğrul'un başrollerini paylaşacağı dizide, İsmet karakterine hayat verecek isim de netleşti.

Deniz Karaoğlu'nun canlandıracağı İsmet karakteri, dizinin ana hikayesinde önemli bir rol oynayacak. Dizide ayrıca, Selim, Cihan ve Güven adında ismi erkek adı olan üç kız kardeşi Boncuk Yılmaz, Hazal Kaya ve Melisa Döngel canlandırak. Senaryosu Nuray Uslu ve Milay Ezengin'e ait olan dizinin set hazırlıkları devam ediyor ve yakında çekimlere başlanacak.

"Sorgu Odası" dizisinde İsmet karakterini Deniz Karaoğlu'nun canlandıracağı haber verilirken, diğer karakterleri canlandıracak oyuncular da belli oldu. Deniz Hamzaoğlu "Süleyman Manga", Kubilay Tunçer "Hayati Manoğlu", Şehsuvar Aktaş "Ümit", Ezgi Tombul "Sevilay", Zeynep Kızıltan "Eylül Saraç Öztuna", Oktay Çubuk "Tolga" ve Umut Kaya "Okan" karakterlerini hayat verecek.