Güzel Atlar Diyarı Dizisine İki Oyuncu Birden Dahil Oldu

Güzel Atlar Diyarı Dizisine İki Oyuncu Birden Dahil Oldu
Yeni sezonda Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan iddialı dizilerden “Güzel Atlar Diyarı”nın (GAD) kadrosuna iki yeni oyuncu dahil oldu. İşte, o isimler...

"Güzel Atlar Diyarı"nın (GAD) hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor.

Kapadokya’da çekilecek olan dizi Kanal D’de yayınlanacak. İlk iki bölümün yönetmen koltuğunda usta isim Mahsun Kırmızıgül oturacak. Daha sonra dizinin yönetmenliğini Deniz Koloş üstlenecek.

Geçtiğimiz aylarda yeni sezon için ertelenen diziye Halil Ergün, Meltem Cumbul, Berkan Şal ve Melis Birkan gibi usta isimlerin katılacağı açıklanmıştı.

guzel-atlar-diyari2.jpg

Temmuz ayının sonunda çekimlere başlayacak olan dizinin eylül ayında izleyicilerle buluşması planlanıyor. Dizinin güçlü oyuncu kadrosuna ise iki önemli isim katıldı. "Hudutsuz Sevda" dizisinde “Levent” karakterini canlandıran Özgür Emre Yıldırım, "Güzel Atlar Diyarı"yla anlaştı. Yıldırım, merakla beklenen dizide "Cihangir" karakterine hayat verecek.

Şimdilerde Cengiz Karabekir’in “Paranoya” filminde oynayan Ege Kökenli “Güzel Adlar Diyarı” dizisi ile anlaştı. Kökenli, dizide önemli bir karakter olan "Hanzade"ye hayat verecek.