Oktay Çubuk Sorgu Odası Dizisine Dahil Oldu

Oktay Çubuk Sorgu Odası Dizisine Dahil Oldu
Karga Seven Productions Tod platformunda yayınlanacak “Sorgu Odası” dizisinin çekimlerine bayramdan sonra başlamayı planlıyor.

Tod platformunun yeni yerli içeriklerinden olan "Sorgu Odası" ve "Zamanın Kapıları" beraber çekilecek. Karga Seven Pictures imzasıyla hayata geçirilecek olan “Sorgu Odası'' dizisinin çekimleri, bayram sonrasında başlayacak. Senaryosunu Nuray Uslu ve Milay Ezengin'in kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer oturacak. Dizide, emniyetin sorgu biriminde görev yapan tek kadın memuru olan "Cihan" karakterini Hazal Kaya canlandıracak. Dizi de ayrıca Çağlar Ertuğrul'un "Metin Yazıcı", Deniz Hamzaoğlu'nun "Süleyman Manga", Boncuk Yılmaz'ın "Selim", Melisa Döngel'in "Güven" ve Kubilay Tunçer'in "Hayati Manoğlu" rollerine hayat verecek.

“Selim”, “Cihan” ve “Güven” erkek isimleri konulan 3 kız kardeşi Boncuk Yılmaz, Hazal Kaya ve Melisa Döngel’in canlandıracağı dizinin kadrosuna son olarak yakışıklı genç yıldız Oktay Çubuk dahil oldu. Diziye Tolga karakteriyle katılacak olan Çubuk, emniyet müdürlüğünde kayıt memuru olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.