Ölümlü Dünya 2 Netflix'te Rekor Başlangıç Yaptı

Başrollerinde Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul ve Doğu Demirkol'un bulunduğu Ölümlü Dünya 2, filmi Netflix platformuna eklenir eklenmez rekor kırdı.

Ölümlü Dünya serisinin ikinci filmi, dijital platform Netflix’te yayına girdiği ilk gün büyük bir başarı elde etti.

Sinemalarda izleyicilerin yoğun ilgisini çeken yapım dijital platformlarda da aynı başarıyı göstererek rekor bir açılış yaparak günün en çok izlenen içeriği oldu.

TAFF Pictures tarafından yapılan ve yönetmenliğini Ali Atay’ın üstlendiği film, başrollerinde Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Giray Altınok, İrem Sak, Mehmet Özgür, Özgür Emre Yıldırım, Sarp Apak ve Reha Özcan gibi usta oyuncuları barındırıyor.

Senaryosunu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin kaleme aldığı yapımda, ilk filmde olduğu gibi izleyiciyi kahkahalara boğan komedi dolu anlarla var.

2018’de sinemalarda gösterime giren ilk film, gişede beklenen ilgiyi görmese de internet üzerinden yayınlandığında adeta bir fenomen haline gelmişti. Milyonlarca kişi tarafından izlenen film, kısa sürede geniş bir hayran kitlesi edinmişti. Bu başarı üzerine yapımcı firma ve ekip, devam filmini çekme kararı aldı. Geçtiğimiz aylarda vizyona giren devam filmi, kısa sürede 1 milyon izleyici barajını aşarak bir kez daha rekor kırdı.