Şahsiyet Dizisinin Fransa Uyarlaması Çekiliyor

Şahsiyet Dizisinin Fransa Uyarlaması Çekiliyor
‘Mémoire Vive’ adıyla ‘Şahsiyet’ dizisi, Fransa’ya uyarlanıyor. 2024'ün bu yarısında prodüksiyona başlayacak olan ‘Mémoire Vive’ 26 bölüm sürecek.

IMDB'de en yüksek puanlı Türk yapımı olan, Onur Saylak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Hakan Günday'ın senaristliğini yaptığı ve başrolünde Haluk Bilginer'in olduğu 'Şahsiyet’ dizisinin Fransa uyarlaması yapılıyor.

RaniniTv'nin Deadline'dan aldığı bilgiye göre "Mémoire Vive" adıyla Fransa'ya uyarlanacak olan dizi, orijinalinden farklı bir yaklaşımla kadın bir ana karaktere odaklanacak. Başrolde Esther Lefevre karakteriyle Clémentine Célarié'nin yer alacak.

Fransız versiyonunun yapımcılığını M6 kanalı için Calt Studio yapıyor. Haberdeki bilgilere göre hem "Şahsiyet" hem de "Mémoire Vive" dizileri, 2024'ün bu yarısında prodüksiyon sürecine başlayacak. İlkinde planlanan bölüm sayısı 22 iken ikincisinde ise dört bölüm çekilecek.

‘Şahsiyet’ ve ‘Mémoire Vive’ dizilerinin uluslararası dağıtımıyla ilgilenen Beta Film, açıklamasını dün gece Canneseries'de düzenlenen bir gösterimde yaptı.

Meksika Uyarlaması Yapılmıştı

Haluk Bilginer'e Uluslararası Emmy ödülü kazandıran ‘Şahsiyet'in Meksika uyarlaması da daha önce ekrana gelmişti. Viacom International Studios ve Ay Yapım ortak yapımcılığında çekilen ‘Before I Forget' (Asesino del Olvido) adlı dizi, izleyicilerle buluşmuştu. Bu uyarlamada başrolleri Damián Alcázar ve Paulina Gaitán paylaşıyordu.