Squid Game 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

Squid Game 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu
Netflix'in büyük bir başarıya imza atan Güney Kore distopik gerilim dizisi Squid Game, Eylül 2021'de yayınlanmasının ardından dil engellerini aşarak platformun en çok izlenen yapımlarından biri haline geldi.

Başrollerinde Lee Jung-jae, Park Hae-soo gibi Güney Kore'nin ünlü oyuncularını bir araya getiren dizi, ekonomik sorunlarla boğuşan 456 oyuncunun büyük ödülü kazanabilmek için ölümcül çocuk oyunlarını oynamasını konu alıyor.

Netflix Türkiye, merakla beklenen Squid Game'in ikinci sezonunun yayın tarihini açıkladı. İşte Squid Game yeni sezon yayın tarihi...

Squi̇d Game'i̇n 2. Sezonu 2024'te Netflix'te Yayınlanacak

Uzun süredir merakla beklenen Squid Game 2. sezonu bu yılın sonlarında prömiyer yapacak.

Squi̇d Game 2. Sezon Oyuncu Kadrosu

Birçok oyuncu yeni sezonda yer almayacakken, ana karakter Seong Gi-hun'un, diğer adıyla Oyuncu 456'nın geri döneceği doğrulandı.

Favori karakterlerin birçoğu 1. sezonda öldü. Yim Si-wan, Kang Ha-neul, "Sweet Home" dizisinden Park Gyu-young ve Lee Jin-uk, Park Sung-hoon, Jo Yu-ri, Yang Dong-geun, "Move to Heaven" dizisinden Kang Ae-sim, Lee David, Choi Seung-hyun (BigBang'in T.O.P.), Roh Jae-won ve "D.P" dizisinden Won Ji-An gibi isimler, yeni sezonun kadrosunda yer alacak.

Squi̇d Game Yeni̇ Sezonda Neler Olacak?

2. sezonunun olay örgüsünün bir bölümünde ana karakter Seong Gi-hun'un oyunda yaşadıklarının intikamını alacak ve karakterlerin karanlık bir yanını ortaya çıkarabilecek.

Gi-hun'un potansiyel "karanlık tarafı" ve tüm organizasyonu alt üst etme ihtimali, izleyicileri şimdiden heyecanlandırmaya yetiyor. Gi-hun'un tamamen kötü bir karakter olma olasılığı, dizinin yeni sezonunu bekleyenleri daha da heyecanlandırıyor.

2. Sezonda Jun-ho'yu Görecek Miyiz?

Gi-hun'un hikayesiyle birlikte 1. Sezonun sonunda kaderi belirsiz olan Öncü Adam ve kardeşi Jun-ho'nun da hikayelerinin devam edeceği öngörülüyor. Öncü Adam'ın Jun-ho'yu vurduktan sonra okyanusa düşürmüştü, ancak Jun-ho'nun cesedi hiç görülmedi. Her iki karakterin de 2. Sezonun kadrosunda olduğu biliniyor. Bu da Jun-ho'nun hayatta kaldığı anlamını geliyor.