Su Burcu Yazgı Coşkun Şehrazad Dizisinin Kadrosuna Dahil Oldu

Su Burcu Yazgı Coşkun Şehrazad Dizisinin Kadrosuna Dahil Oldu
NGM, yeni sezonunda seyircilerle buluşturacağı iddialı dizisi Şehrazad'ın hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor.

"Sefirin Kızı," "Kaderimin Oyunu," ve "Kardeşlerim" gibi iddialı dizilerle adından söz ettiren NGM, şimdi ise seyircileri ekran başına kitleyecek "Şehrazad" dizisiyle karşımıza çıkıyor. Yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün üstlendiği dizi, atv ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

"Şehrazad," Yörük kızı Canfeza ile komiser Mahir arasındaki imkânsız aşkın hikayesini anlatıyor. Dizinin senaryosu ve hikayesi Eda Tezcan'a ait. Başrollerde ise Burak Deniz komiser Mahir'i, Gürkan Uygun ise Şehrazad'ın babası Kürşat'ı canlandıracak.

Kadro Şekilleniyor

NGM'nin merakla beklenen dizisi "Şehrazad"ın kadrosu şekillenmeye devam ediyor. Yörük kızı Canfeza rolünü canlandıracak isim ise sonunda belli oldu. NGM'nin "Kardeşlerim" dizisinde 4 sezon boyunca "Asiye" karakteriyle seyircinin beğenisini kazanan Su Burcu Yazgı Coşkun, yeni projede Yörük kızı Canfeza olarak izleyici karşısına çıkacak.

Dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak yer alırken, "Şehrazad"ın okuma, saç ve makyaj provaları da başladı. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosu da şekillenmeye devam ediyor ve birbirinden değerli isimlerle imza aşamasına gelindiği belirtildi.