Yaban Çiçekleri Dizisinin Reytingleri Hayal Kırıklığı Yarattı

Yaban Çiçekleri Dizisinin Reytingleri Hayal Kırıklığı Yarattı
O3 Medya'nın öncüsü olduğu yeni dizi "Yaban Çiçekleri", dün akşam seyirciyle buluştu. Ancak reytingler beklenen gibi olmadı.

O3 Medya tarafından atv için hazırlanan "Yaban Çiçekleri" dizisi, dün akşam seyirciyle buluştu ancak beklenen ilgiyi göremedi. Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora'nın başrollerini paylaştığı dizi, reyting sıralamalarında istenilen başarıyı elde edemedi.

Zeynep Günay'ın yönettiği dizinin ilk bölümü, tüm kişilerde 2.62 reytingle 19., AB grubunda 0.88 reytingle 31. ve ABC1 kategorisinde 1.73 reytingle 22. sırada yer aldı.

Büşra Pekin, Serhat Teoman, Halil Babür, Bige Önal, Tilbe Saran ve Arif Pişkin gibi ünlü isimlerin de rol aldığı "Yaban Çiçekleri" dizisi, izleyiciler tarafından beklenen ilgiyi göremeyerek reytinglerde beklenmedik bir sonuçla karşılaştı.

Rakip kanallarda yayınlanan diğer dizilerden ise "Kızıl Goncalar", total'de 6.80 reytingle zirvede yer alırken, AB grubunda 9.45 ve ABC1 kategorisinde 9.89 reytingle büyük bir başarı elde etti. "Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi" total'de 5.67, AB'de 3.81 ve ABC1'de 5.45 reytingle ikinci sırada yer alırken, "Ömer" ise total'de 3.26, AB'de 2,90 ve ABC1'de 3.56 reytingle sırasıyla 9., 7. ve 7. oldu.