Yeni Yüzüklerin Efendisi Filminin Çıkış Tarihi Belli Oldu

Yeni Yüzüklerin Efendisi Filminin Çıkış Tarihi Belli Oldu
Orijinal serinin yönetmeni Peter Jackson'un yapımcılığını üstlendiği yeni Yüzüklerin Efendisi filmi yolda! Merakla beklenen yeni filmin çıkış tarihi ise belli oldu. İşte, detaylar...

Orijinal serinin yönetmeni Peter Jackson, yeni Yüzüklerin Efendisi filmi için yapımcılığı üstlenecek. Senaryoyu kaleme alacak isimler ise Fran Walsh ve Philippa Boyens olacak. Bu ikili, daha önce Peter Jackson ile birlikte çalıştıkları LotR serisinin başarısını tekrarlamayı amaçlıyorlar. Ayrıca senaryo ekibine Phoebe Gittins ve Arty Papageorgiou da katılacak.

Yapımcılar arasında Peter Jackson'ın yanı sıra Fran Walsh ve Philippa Boyens de bulunacak. Bu ekip, Yüzüklerin Efendisi evrenine olan tutkularını ve bağlılıklarını daha önce kanıtlamıştı. Warner Bros'un projeye olan desteği ve yatırımı büyük önem taşıyor, çünkü film için büyük bir prodüksiyona ihtiyaç var.

Warner Bros Discovery CEO'su David Zaslav, bu sabah yaptığı açıklamada Yüzüklerin Efendisi evrenine dayanan iki yeni filmden ilki olan The Hunt for Gollum'un 2026 yılında seyirciyle buluşacağını belirtti.