Levent Kardeşlerden Büyük Başarı

Levent Kardeşlerden Büyük Başarı

Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki Atatürk İlk/Orta Okulu öğrencileri ve aynı zamanda karate sporcusu olan Levent kardeşler, Sakarya da düzenlenen Gaffar Okkan Karate Turnuvasında büyük başarı elde ettiler.
Eskişehir Gençlik Spor adına turnuvaya katılan Bozüyüklü sporcular Mustafa Pusat Levent, 2005-2006 doğumlu erkek minikler kategorisinde 35 kiloda 1’inci, Aydil Levent 2005-2006 doğumlu bayan minikler kategorisinde 35 kiloda 3’üncü, Çıdam Levent 2003-2004 doğumlu bayanlar kategorisinde 35 kiloda 3’üncü oldular. İlk kez turnuvaya katılan küçük Leventler, ablaları Nedime Çavlan Levent ve Aybüke Levent’in izinde olduklarını başarıları ile gösterdiler.
Müsabakalara, Ankara, İstanbul, Kilis, Bursa, Kocaeli, Yalova, Tekirdağ, Kırklareli, Zonguldak, Düzce, Bolu, Eskişehir, Sakarya ve Hendek Belediyesi Karate Kulübü sporcuları olmak üzere toplam 13 ilden 800 sporcu katıldı.
Eskişehir Gençlik Spor Karate Antrenörü Sami Togay gözetimindeki Eskişehir ekibi toplam 5 birincilik, 3 ikincilik ve 8 üçüncülük elde etti. Mustafa Saltuk Levent ise 23-25 Ocak tarihleri, arasında Sakarya’da yapılacak olan “Anadolu Yıldızları Ana lig Müsabakaları” için Antrenörü Sami Togay eşliğinde antrenmanlara devam edildi. Bozüyük Atatürk İlk/0rta Okulu öğrencileri olan Mustafa Saltuk, Çıdam, Aydil ve Mustafa Pusat karne tatilini kamp yaparak geçirecekler.