Mhp Gaziantep İl Başkanı Taşdoğan Gündemi Değerlendirdi

Mhp Gaziantep İl Başkanı Taşdoğan Gündemi Değerlendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, basın toplantısı düzenleyerek Gaziantep gündemini değerlendirdi.
MHP Gaziantep İl binasında düzenlenen basın toplantısına; MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan,MHP ilçe başkanları, başkan adayları ve partililer ile basın mensupları katıldı.
Toplantıda konuşan Taşdoğan partisinin kongre süreci ile ilgili açıklamalar yaptı. Taşdoğan, "Şu ana kadar 8 kongremizi tamamladık. Son ilçemiz olan Şahinbey kongresini ise Pazar Günü Şahinbey Nikah Salonunda gerçekleştireceğiz. Şahinbey İlçemize şuan tek aday olan İlçe Başkanımız Cahit Çıkmaz adaydır. Kendisi halen ilçe başkanlığımızı yürütmektedir. Bu hafta sonu yapacağımız kongrede ise tekrar adaydır’’ dedi.
15 Şubatta il kongresini yapacaklarını belirten Taşdoğan, ’’Bu kongremizi de gerçekleştirdikten sonra ve böylelikle son kongremizi de tamamlayacağız.15 şubatta ise il kongremizi yapacağız. Kongrelerimizi tamamladıktan sonra hiç vakit kaybetmeden seçim çalışmalarımıza başlayacağız. İnşallah MHP’yi tek başına iktidara taşıyacağız’’ diye konuştu.
Basın açıklaması basın mensuplarına yapılan baklava ikramının ardından sona erdi.