Mhp Kepez Mehmet Seyyar’la Yeniden

Mhp Kepez Mehmet Seyyar’la Yeniden

MHP Kepez İlçe Olağan Kongresi Sine Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi
MHP Kepez İlçe Kongresi’ne MHP Antalya İl Başkanı Cemal Gençer, MHP Antalya İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, MHP MYK Üyesi Kemal Çelik, MHP 21.Dönem Milletvekili Nesrin Ünal, MHP Antalya İlçe Başkanları, MHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, MHP İlçe Belediye Meclis Üyeleri, önceki dönem MHP il başkanları, ilçe başkanları, ülkü ocakları başkanları, sivil toplum kuruluşları yöneticileri ve partililer katıldı. MHP Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar, seçime tek liste halinde girerek yeniden ilçe başkanı oldu.
MHP Antalya İl Başkanı Cemal Gençer, Milliyetçi Hareket Partisi’ne emeği geçen herkese teşekkür ederek, MHP Kepez İlçe Başkanlığı görevine yeniden seçilen Mehmet Seyyar ve ekibine de başarılar diledi.
Yeniden MHP Kepez İlçe Başkanı seçilen Mehmet Seyyar ise, “Vakit birleşme bütünleşme vaktidir. Zaman Milliyetçi Hareket Partisinde buluşma, beraber olma zamanıdır. Bugün kongremiz bitip sonuçlar açıklandıktan ve mazbatamızı aldıktan sonra yeni yönetimimizle birlikte çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Kepez Teşkilatında bana yol arkadaşlığı yapan, Kepez’i karış karış dolaşan, Kepez’de partimiz adına elde edilen tüm başarıların altında imzaları olan yönetim kuruluma şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonra 2015 yılında yapılacak olan Genel Seçimlerde partimizi birinci parti çıkarmak için ben ve ekibim elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” dedi.
Kongrede Divan Başkanlığı görevini MHP Antalya İl Başkanı Cemal Gençer, Divan Üyeliğini MHP Antalya İl Başkan Yardımcısı Arif Sarıdaş, MHP Antalya İl Başkan Yardımcısı Süleyman Aslan, Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ali Baki Sarıca ve Kadir Kara yaptı.