Mhp Menteşe’de Devir Teslim

Mhp Menteşe’de Devir Teslim

MHP Menteşe İlçe Kongresinde seçimi kazanan Hüseyin Nizamoğlu ve yönetim kurulu görevi Şevket Tokur’dan devraldı. Parti binasında düzenlenen devir teslim törenine MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı. Kongre sürecinde bayrak yarışına katılan her iki adayı tebrik eden MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, göreve gelen yeni yönetime de başarılar diledi.
Eski Başkan Şevket Tokur, görevi esnasında kendisine destek veren herkesi teşekkür etti. Tokur, “Başkanımız Hüseyin Nizamoğlu’nun her zamanda yanında ve her konuda destekçisi olacağız. Bayrağı bir adım daha ileri götüreceğine inanıyorum. Kendisine başarılar diliyorum” diye konuştu.
MHP’ye yakışan bir kongre yaptıklarının altını çizen yeni Başkan Hüseyin Nizamoğlu, kongrede aday olan Anıl Ertürk’e teşekkür ederken çok centilmence bir yarış olduğunu söyledi. Nizamoğlu; “Oy veren vermeyen herkese teşekkür ederim. En azından katılımı sağladılar ve güzel bir hava yaşattılar bizlere. Birlik ve beraberlik için çıktığımız bu yolda güzel örnekler yaşadık. Rahmetli babam Halil İbrahim Nizamoğlu’ndan aldığım bilgi ve tecrübeler sayesinde burada olduğuma inanıyorum ve onun çizgisinden ayrılmayacağıma da söz veriyorum” dedi.