Müsiad Yönetiminden Vali Ataklı’ya Ziyaret

Müsiad Yönetiminden Vali Ataklı’ya Ziyaret

Aksaray’da Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Aksaray Şube Başkanlığına seçilen Eyüp Dağdaş, Vali Şeref Ataklı’yı ziyaret etti.
MÜSİAD Aksaray Şube Başkanı Eyüp Dağdaş ve yeni yönetim kurulu üyelerini valilik makamında kabul eden Vali Şeref Ataklı, MÜSİAD Aksaray Şube Yöneticileri ile bir süre görüştü. Sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çeken Vali Ataklı, "Sivil toplum kuruluşları veya mesleki kuruluşlar toplumun ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar gerçekleştiren, görüş ve öneriler sunarak toplumun ve kentlerin gelişmesine katkı sunan bir yapıda çok önemli görevler üstlenmektedir. Bu anlamda Aksaray’da sorumluluğunun bilincinde olan önemli STK’lar bulunmaktadır. Bizler hep beraber bu anlayış içinde el birliği yaparak yaşadığımız kentin sorunlarının çözümüne vatandaşlarımızın eksikliklerinin giderilmesi çalışmalarına ortak olmalı, katkı vermeli ve desteklemeliyiz" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Ataklı, MÜSİAD Aksaray Şube Başkanlığına seçilen Eyüp Dağdaş ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.