Nevşehir’de Uyuşturucu Sattığı Gerekçesiyle İran Uyruklu Bir Kişi Tutuklandı

Nevşehir’de Uyuşturucu Sattığı Gerekçesiyle İran Uyruklu Bir Kişi Tutuklandı

Nevşehir’de polisin evinde narkotik arama köpekleri ile yaptığı aramada çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilen İran uyruklu şahıs tutuklandı.
Alınan bilgilere göre; Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, sokak satıcısı tabir edilen şahısların yakalanmasına yönelik yapmış olduğu istihbari çalışmalar neticesinde, kent merkezinde yaşayan İran uyruklu bir şahsın ikametinde uyuşturucu madde sakladığı ve sattığı bilgisine ulaşıldı.
Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının vermiş olduğu arama ve el koyma kararı doğrultusunda İ.M. ve F.S. isimli şahısların ikametlerinde Narkotik Arama Köpeği ile yapılan aramada neticesinde; satışa hazır 25 pakette 12.44 gram eroin maddesi, 33 pakette 7.73 gram metamfetamin maddesi, 16 pakette 16.91 gram afyon sakızı, 139 adet tramadol marka yeşil reçeteye tabi hap, uyuşturucu madde kullanımında kullanılan özel çakmak ve pipet ele geçirildi.
İkamette bulunan İran uyruklu F. S. ve İ.M. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınırken şahıslardan İ.M. isimli şahıs sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.