Odunpazarı Belediyesi Evsizleri Otele Yerleştirdi

Odunpazarı Belediyesi Evsizleri Otele Yerleştirdi

Odunpazarı Belediyesi soğuk hava koşullarında sokakta kalan evsiz vatandaşlara yardım elini uzattı.
Odunpazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü yetkilileri, evsiz vatandaşları kent merkezinde bir otele yerleştirdi. Vatandaşların giyim ve gıda ihtiyaçlarının da Odunpazarı Belediyesi Paylaşım Merkezi ve Aşevi’nden karşılandığını belirtti.
Konu ile ilgili açıklama yapan Sosyal Yardım İşleri Müdürü İbrahim Şavlukbaş, Odunpazarı Belediyesi’nin kapılarının ihtiyaç sahibi vatandaşlara sonunda kadar açık olduğunu kaydetti. Kalacak yeri olmayan vatandaşların yaşadığı sorunların Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un verdiği talimatla kıs süre içerisinde çözüldüğünü belirtti. Vatandaşların barınma ihtiyaçlarının içerisinde banyosu ve tuvaleti olan temiz mekanlarda sağladığına dikkat çeken Şavlukbaş, evsiz vatandaşların sayısında büyük bir artış tespit edildiğini belirtti.
Şiddetli kış şartlarında vatandaşların mağdur olmaması için Odunpazarı Belediyesinin tüm imkânlarını seferber ettiğini vurgulayan Şavlukbaş, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelinde gerçekleştirdiği sosyal destek çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ifade etti.