Odunpazarı’ndan Muhtarlara Büyük Destek

Odunpazarı’ndan Muhtarlara Büyük Destek

Odunpazarı Belediyesi muhtarlık binalarının ısınma, barınma ve iletişim giderlerini karşılama kararı aldı.
Yapılan açıklamaya göre; Odunpazarı Belediyesi muhtarlık hizmetlerinin daha sağlıklı ve işlevsel hale getirilmesi için gerçekleştirdiği çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Odunpazarı Belediyesi’nde imzalanan protokol kapsamında muhtarlık binalarının ısınma, barınma ve iletişim giderlerinin, Odunpazarı Belediyesi tarafından karşılanacağı belirtildi. Odunpazarı Belediye Meclisinin aldığı karar doğrultusunda imzalanan protokol törenine Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Türkiye Muhtarlar Derneği Eskişehir Şubesi Başkanı Ali İrfan İbiş ve Eskişehir Mahalle Muhtarlar Birliği Deneği Başkanı Figen Rençber katıldı.
İmza töreninde yaptığı konuşmada, muhtarlara verdikleri önemi altını çizerek vurgulayan Başkan Kurt, “İmzalanan protokol tüm mahalle muhtarlarımıza hayırlı, uğurlu olsun” dedi.
Türkiye Muhtarlar Derneği Eskişehir Şubesi Başkanı Ali İrfan İbiş ve Eskişehir Mahalle Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Figen Rençber ise, yaptıkları konuşmalarda Türkiye’de çok az örneği olan bu önemli destek için Başkan Kurt’a teşekkür ettiler.