Öğrencilerden Milletvekili Tunç’a Ziyaret

Öğrencilerden  Milletvekili Tunç’a Ziyaret

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Merkez TOKİ İlkokulu ve Ortaokulu Aile Birliği yönetimini TBMM’de ağırladı.
TBMM’de gerçekleşen ziyarete, TOKİ İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Celal Denizer ve Okul Aile Birliği Başkanı Claudia Olimpia Yılmaz ve Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyeleri ve öğrencilerle katıldı. AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, TOKİ Okul Aile Birliği yönetim kurulu üyeleri ile öğrencilerini TBMM’de karşılayarak, TBMM’nin Genel Kurul Salonu, Kulisler ve diğer bölümlerini gezdirdi. Meclis binası ve meclisin çalışma şekli hakkında misafirlerine bilgiler veren Tunç, ziyaretlerinin anısına Okul Aile Birliği üyeleri ve öğrencilere Meclis Başkanlığınca hazırlanan beratları takdim ettikten sonra, meclis lokantasında birlikte yemek yediler.
TOKİ İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Celal Denizer ve Okul Aile Birliği Başkanı Claudia Olimpia Yılmaz ve Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyeleri Milletvekili Tunç’a göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı teşkkür ettiler.