Okul Bitti Eğlence Başladı

Okul Bitti Eğlence Başladı

Öğrencilerin yarıyıl tatili neşesi, “Okul Yok, Eğlence Çok” atölye programıyla katlanarak büyüyor.
Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nce başlatılan zengin içerikli atölye çalışmalarını kapsayan program, çocuklara kendilerini her yönden geliştirecekleri birbirinden cazip ve bir o kadar da eğlenceli aktivitelere katılma fırsatı sunuyor.
Çocukların bilimsel ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmayı, düşünme ve görsel algı yeteneklerini artırmayı, el becerilerini ve sözel yaratıcılıklarını kuvvetlendirmeyi amaçlayan, üstelik bunları eğlenceli biçimde sunan atölyeler, Optimum AVM’nin 2’nci katındaki Çocuk Kulübü’nde faaliyetlerini sürdürüyor.
1 Şubat’a kadar devam edecek olan programda; Matematik Algı Atölyesi, Çiz-Yap-Anlat Atölyesi, Dikkat Atölyesi, Labirent Atölyesi, Düşünme Becerileri Atölyesi, Sudoku Atölyesi, Üretkenlik Atölyesi, Strateji Geliştirme Atölyesi, Sözel Beceriler Atölyesi, Niloya ile Resim Çiziyorum Atölyesi ve Sanatsal Etkinlikler Atölyesi gerçekleştirilecek.
Optimum’un bir başka etkinliği olan Uzay Çadırı ise küçük öğrencilere, uzayla ilgili bilgi ve deneyimlerini neşeli bir atmosferde pekiştirme olanağı sağlayacak. 2-8 Şubat tarihleri arasında Adana Optimum Outlet AVM’nin zemin katında kurulacak olan Uzay Çadırı, kapılarını uzayın sonsuzluğuna ve gizemine açacak.