Ordu’da Tanıtım Atağı Sürüyor

Ordu’da Tanıtım Atağı Sürüyor

Eşsiz doğa ve tabiat güzelliklerine, tarihi ve turistik mekanlara sahip Ordu’nun turizm alanında gelişmesi ve kalkınması için Vali İrfan Balkanlıoğlu tarafından başlatılan tanıtım faaliyetleri devam ediyor.
Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun daveti üzerine Ordu’ya gelen TGRT Belgesel Kanalı program yapımcıları, Ordu’yu her yönüyle tanıtacak belgesel çekimleri yapıyor.
Ordu’nun tarihi ve turistik mekanlarının yanısıra kültürel değerlerinin de tanıtılacağı programın çekimlerine Ünye ilçesinden başladı. Yapımcı Taha Hancı ve Yönetmen İrfan Özfatura nezaretinde il genelinde çekimleri yapılan Ordu Belgeseli, önümüzdeki haftalarda TGRT Belgesel Kanalında “Vesselam” adlı programda yayınlanacak.
Ordu Belgeseli çekimleri ile ilgili bilgi veren Yapımcı Taha Hancı, “Ordu’nun turizm amaçlı tanıtımına yönelik olarak Ordu Valisi Sayın İrfan Balkanlıoğlu’nun daveti üzerine Ordu’ya geldik. Ordu’da 4 gün boyunca çekimler yapacağız. Bu çekimlerimizde Ordu’nun tarihi ve turistik öneme sahip yerlerinin yanında, Ordu’daki yaşam ve kültürü de programda yansıtmaya çalışacağız. Mikrofonumuzu halka uzatıp, halkı dinleyeceğiz. Onların görüşlerini programda yansıtmaya çalışacağız. Ordu’da 4 gün boyunca yapacağımız çekimleri TGRT Belgesel Kanalında ‘Vesselam’ adlı programda 40’ar dakikalık 2 veya 3 bölüm halinde yayınlayacağız. Ordu, gezip gördüğümüz kadarıyla çok muhteşem bir şehir. Doğa güzelliğinin yanında, doğal yaşam ve kültürel değerlerin yaşatılması yönünden de çok önemli bir şehir. Bir belgesel yapımı için Ordu’da malzeme çok. Onun için Ordu’yla ilgili çok güzel bir belgesel çıkaracağımızı ümit ediyorum. Bize bu fırsatı, bu imkanı sağlayan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.
TGRT Belgesel Kanalında “Vesselam” adlı programda yayınlanacak Ordu Belgeseli çekimlerine, Ordu Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz de mihmandarlık yapıyor.