Ordu’da Tüp Bebek İçin 25 Başvuru

Ordu’da Tüp Bebek İçin 25 Başvuru

Ordu Valiliği tarafından çocuğu olmayan ve tüp bebek giderlerini karşılayamayan yoksul aileler için başlatılan ’Tüp Bebek Projesi’nde Ordu genelinde ilk etapta 25 çift başvuruda bulundu.
Ordu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından çocuğu olmayan ve tüp bebek giderlerini karşılayamayan yoksul aileler için başlatılan ’Tüp Bebek Projesi’ne Ordu genelinde ilk etapta 25 çift başvuru yaptı. 31 Aralık’ta biten son başvurular ilçelerde talep olması sebebi ile yeniden başlatılarak başvurular alınmaya başlandı. Tüp Bebek Projesi’nden yararlanabilmek için, başvuru tarihi itibariyle 23-39 yaş aralığında olmak şartı kaldırılarak yaş sınırı konulmadı.
"BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR"
Konuya ilişkin açıklama yapan Ordu Vali Yardımcısı Engin Avcı, "Ordu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından başlatılan Tüp Bebek Projesi’nde ilk etapta 25 çiftimiz başvuruda bulundu. 31 Aralık 2014 tarihinde sonlandırmayı planladığımız projeyi uzatma kararı aldık. Daha önce aldığımız bir kararla yaş sınırını kaldırmıştık bu sebeple vatandaşlarımız yaş sınırı olmadığını bilsinler. Şu an başvurular ilçelerimizde devam ediyor. Çiftlerimiz başvurularını İlçe Vakıf Müdürlüklerine yapabilirler. Bu konuda devletimizin önemli çalışmaları devam ediyor. Bizler de Valilik ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı olarak proje kapsamında elimizden gelen çaba ve gayreti gösteriyoruz" dedi.