Ortahisar Belediye Başkanı Genç Ve Ak Parti İlçe Başkanı Altunbaş Seçim Startını Verdi

Ortahisar Belediye Başkanı Genç Ve Ak Parti İlçe Başkanı Altunbaş Seçim Startını Verdi

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Çoban, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve AK Parti Ortahisar İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Kemeraltı esnafını ziyaret ederek genel seçim startını verdiler.
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Kemeraltı esnafını tek tek gezerek, onlarla sohbet edip taleplerini dinledi. Başkan Genç, Belediye hizmetlerinin kesintisiz devam ettiğini belirterek hızla gelişim gösteren Ortahisar’ın yapılan hizmetlerle ve ilklerle farkını ortaya koyduğunu söyledi.
Cuma günlerini iple çektiğini belirten Başkan Genç, "Her Cuma günü bir mahallemizi zaman kalırsa iki mahallemizi ziyaret ediyorum. Sadece seçimden sonra 36 mahallemizi ziyaret ettim. Bunun yanında cenaze ve açılış veya farklı bir davet için katıldıklarım hariç 36 mahallemizi ziyaret ederek vatandaşlarımızın taleplerini dinledim. Her Perşembe halk günü yapıyorum. Sizlerin, halkın arasında olduğum zaman çok mutlu oluyorum. Sizlerle buluşmak için sabırsızlanıyorum. Neden bunu söylüyorum; Burada yaşayan vatandaşlarımız buranın sorunu en iyi onlar bilir. Hiç bir hizmetimi ben yaptım oldu bitti anlayışıyla yerine getirmem. Önce mahallede veya şimdi burada esnafa soruyorum ne yapmamız lazım ve ona göre hizmet yapıyorum. Ben seçimden önce vatandaşlara bir söz vermiştim. Ortahisar’ı halk ile beraber yöneteceğim demiştim ve bunu da yapıyorum. Bu tür ziyaretlerde sorunları daha kısa sürede çözüme kavuşturmak ve hizmet üretmek her zaman belediye işleyişinin genel kuralıdır" diye konuştu.
"BU SEÇİM ÇOK DAHA ÖNEMLİ"
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, 2015 genel seçimlerinin önceki seçimlere nazaran çok daha önemli olduğunu belirterek "Ülkemizde içimizde ve dışımızdaki bazı mihrakların tehlikeli oyunlarının, bize milletimize ne kadar zarar verdiğini hep birlikte gördük. Yaşanan bu kaos ortamını çok şükür iktidarımızın azami gayretleriyle en az zararla ile atlattık. Fakat Türkiye’nin artık bu tür kaoslarla zaman kaybetme lüksü yoktur.
Dünya’nın sayılı devletleri arasında yer alan Türkiyemizin daha demokratik, daha özgür daha çağdaş bir şekilde yönetilebilmesi için yeni Anayasa’nın şart olduğu bir ortamda bizlerde AK Parti olarak anayasayı değiştirecek çoğunluğu sağlamak, halkımıza bu sıkıntıların yaşatılmaması, ülkenin daha fazla zarar görmemesi için çalışmak zorundayız. Bugün itibariyle ile partimizin tüm dinamikleri ile sahalarda olacağız. 13 yıllık AK Parti iktidarı ile yüzü gülen milletimizin huzurunun bozmasına asla müsaade etmeyeceğiz" şeklinde konuştu.
Esnaf ziyaretleri esnasında vatandaşın sorunlarını da dinleyen Altunbaş, "Yeni kurulan iki belediyemiz var. Bir tanesi Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerde koordinasyonunu tamamlamak üzere. Bir de Ortahisar Belediyemiz var, yapılanmasını ve kadrosunu tamamlama gayretinde. Bu süreçler nedeniyle yaşanan bazı aksaklıklar olsa da Trabzon 13 yıl öncesi ile kıyaslandığında, eğitimde, sağlıkta, ulaştırmada, yerel hizmetlerde çağ atlamıştır. Yaşanan aksaklıklar da tabi ki biz üzerimize düşen sorumluluğu ve eleştirileri kabul ediyoruz, fakat ilimize yapılan devasa yatırımlarında görmezden gelinmemesi gerektiği düşüncesindeyiz. AK Parti kadroları olarak her hizmetin en iyisine layık olan Trabzonumuza bugüne kadar yapılan tüm hizmetler helal olsun. Ama yetmez biz yeni yatırımlar için, yeni hizmetler için durmadan çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.