Öz Orman-iş Sendikasından Baca’ya Ziyaret

Öz Orman-iş Sendikasından Baca’ya Ziyaret

Öz Orman-İş Sendikası Mali Sekreteri Ali Bilgin ve Mersin Şube Başkanı Halim Taşkın, şube yönetimiyle birlikte Mersin Orman Bölge Müdürü Abit Baca’yı ziyaret ettiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Baca, başkanlığa yeni seçilen Taşkın’ı tebrik ederek, "Her zaman işçi personelimizin arkasındayız. İşçilerimizin sorunlarını bizimle paylaşmaları bizim için mutluluktur, onlara kapımız her zaman sonuna kadar açıktır" dedi.
Ziyaretin ardından sendika üyeleriyle bir araya gelen heyet, işçilerin sorunlarını dinledi. Sorulan sorulara cevap veren Sendika Mali Sekreteri Ali Bilgin, yevmiye tespitleriyle ilgili olarak Öz Orman-İş ve OGM yetkililerinin oluşturduğu ortak komisyonun hazırladıkları yeni programın çalışmalarında sona yaklaşıldığını, komisyonun yevmiye tespitlerinde daha önce yapılan hataları inceleyerek eksik uygulamaların belirlendiğini ifade ederek, "Komisyon, bundan sonraki çalışmalarında, belirlenen veri girişi aksaklıklarını düzelterek, yevmiyelerin doğru bir şekilde tespitine zemin hazırlayacak” diye konuştu.