Özel Sanko Okulları Öğrencilerinin Karne Heyecanı

Özel Sanko Okulları Öğrencilerinin Karne Heyecanı

Özel Sanko Okulları öğrencileri, bugün düzenlenen törenle ilk yarı karnelerini aldılar.
Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Melike Toklucu, yaptığı konuşmada, 2014-2015 eğitim öğretim yılının birinci döneminin tamamlandığını anımsatarak, “Etkinliklerle, başarılarla tamamladığımız bir dönemi geride bırakıyoruz. Bu minik bir soluklanma aslında. Bizler de dönem tatilinde aldığımız kararları tekrar gözden geçireceğiz” dedi.
“Sevgili öğrencilerimiz, bu 15 günlük tatil sürecinde tabi ki dinleneceksiniz yoruldunuz ancak tatil her zaman tamam ıyla dinlenmeyi gerektiren bir zaman dilimi değildir” diyen Toklucu, şöyle devam etti:
“Sizlere verilmiş olan ödevleri, eksiklerinizi tamamlamanız için bir süre. Bol bol kitap okuyun. En önemli şey olan bilgiyi bir üst sınıfa taşımak için çaba sarf edin. Hepinizi sevgi ile buradan uğurlarken tüm öğretmen arkadaşlarıma, idarecilerime, personelime ve velilerimize teşekkür ediyorum “dedi.
İlkokul ve Ortaokul Müdürü Handan Şahintaş da, öğrencilerine seslenerek, “Çok yoruldunuz, öğrendiniz, emek harcadınız tatil hakkınız. Önünüzde çok iyi değerlendireceğiniz iki hafta var. Sistemli bir şekilde derslerinizi günlük bir program kapsamında tekrar etmezseniz unutursunuz. Eğlenceli güzel bir tatil olmasını diliyor ve hepinizi sağlıkla uğurluyor, sağlıkla tekrar bekliyoruz” diye konuştu.
Fen ve Teknoloji Lisesi - Sanko Koleji Müdürü İhsan İçbudak ise, çok yoğun bir dönemi geride bıraktıklarına dikkati çekerek, “Bizleri mahcup etmeden çalışmalarımıza bizim yönlendirdiğimiz şekilde katıldıkları için tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından öğrencilere karnelerinin dağıtıldığı tören, Sanko Marşı’nın okunmasıyla son buldu.