Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Salı

16°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

12°/

Cuma

11°/

Cumartesi

10°/

Pazar

11°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Yerel Kayseri

Özhaseki ’memleketim’i Dinledi

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Sema-Sinan Karaoğlu çiftinin "Memleketim" adlı konserini dinledi. Eşi Neşe Özhaseki ile birlikte konseri izleyen Başkan Özhaseki, Karaoğlu çitini tebrik ederek, plaket ve çiçek verdi.Ortopedi...

Yayınlanma:

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Sema-Sinan Karaoğlu çiftinin “Memleketim” adlı konserini dinledi. Eşi Neşe Özhaseki ile birlikte konseri izleyen Başkan Özhaseki, Karaoğlu çitini tebrik ederek, plaket ve çiçek verdi.
Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Sinan Karaoğlu ile Dermatoloji Uzmanı olan eşi Dr. Sema Karaoğlu’nun vermiş olduğu “Memleketim” temalı konseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, eşi Neşe Özhaseki ile birlikte izledi.
Yurdun farklı yörelerinden eserlerin seslendirildiği konseri beğeniyle izleyen Başkan Özhaseki konser sonrası kısa bir konuşma yaparak Karaoğlu çiftini kutladı. Karaoğlu çiftinin unutulmayacak bir gece yaşattıklarını ifade eden Başkan Özhaseki, “Yüreklerinize sağlık. Allah nazarlardan saklasın” dedi. Başkan Özhaseki, Sema ve Sinan Karaoğlu’na günün anısına plaket ve çiçek verdi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler