Şahinbey’in 3’üncü Yüzme Havuzu Yeşilvadi’de Yapılıyor

Şahinbey’in 3’üncü Yüzme Havuzu Yeşilvadi’de Yapılıyor

Şahinbey Belediyesi, Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi ile Akkent yüzme havuzu ardından 3’üncü kapalı yüzme havuzunu Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkı içerisine yapıyor.
İlçe genelinde yapılan kapalı yüzme havuzları ile ilgili bilgi veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şuana kadar Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi ve Akkent yüzme havuzunu hizmete sunduklarını Yeşilvadi içinde yapılan havuzun inşaatının ise kısa sürede tamamlanacağını ifade etti.
Hanımlar Yüzme havuzunun, spor ve kültür merkezinin de bulunduğu 5 katlı sosyal tesis içinde yer aldığını belirten Başkan Tahmazoğlu, “Akkent Spor köyü içerisindeki yüzme havuzumuzu da geçtiğimiz yıl içinde hizmete sunduk. Üçüncü yüzme havuzumuzu ise Türkiye’nin en büyük parkı olan ve 1.700.000 metrekare alanla sahip olan Yeşilvadi Parkımız içerisine yapıyoruz. 12,5 metre eninde 25 metre uzunluğunda olan havuzumuz 4 bin 644 metrekare inşaat alanına sahiptir. Kaba inşası tamamlanan kapalı yüzme havuzumuzu bu yıl içerisinde tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. İlçemiz genelinde farklı bölgelere yeni yüzme havuzları yapacağız” dedi.