Samsun Tso’dan Anıl’a Ziyaret

Samsun Tso’dan Anıl’a Ziyaret

Samsun TSO Yönetim Kurulu, yeni adli yılın açılması dolayısıyla Samsun Baro Başkanı Avukat Necat Anıl’ı ziyaret etti.
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, Samsun TSO Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Akyüz, Yönetim Kurulu Üyeleri Necdet Yeşilyurt ve Oğuzhan Serinkaya ile Meclis Başkan Yardımcısı Aydın Özvatan, yeni adli yılın açılması dolayısıyla Samsun Baro Başkanı Avukat Necat Anıl’ı ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Samsun TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, yeni adli yılın hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Dünyadaki gelişmeler doğrultusunda ülkemizde birçok alanda olduğu gibi yargı alanında da gelişmeler ve yapısal değişiklikler yaşanmaktadır. Hepimizin dileği, hukukun üstünlüğü, adalet hizmetlerinin kalite standartlarına yükseltilmesi, vatandaşımıza en iyi şekilde adalet hizmetinin sunulmasıdır. Yargı mensuplarımızın olduğu gibi savunma görevini ifa eden avukatlarımızın da iş yükünün, görevlerinin zor olduğunu biliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle yeni adli yılın meslektaşlarınıza, hakim ve savcılarımıza, yargı çalışanlarına ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Samsun Baro Başkanı Avukat Necat Anıl ise, “Gösterdiğiniz yakın ilgiden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Samsunlu iş adamlarımız oluşturdukları istihdamla, ekonomiye sağladıkları katma değerle kentimizin en büyük gücünü oluşturuyor. Ülkemizi ve şehrimizi kalkındıran sanayicilerimizin değerini bilmeliyiz. Sizler kentimizin kalkınmasında çok önemli bir görev üstlendiniz. Allah ülkemize ve işverenlerimize zeval vermesin. Samsun’da şu anda kurumlar arası çok güzel birliktelik, huzur ve güven ortamı var. İnşallah bu artarak devam eder” diye konuştu.