Şehit Polis Kenan Kumaş’ın İsmi Trabzon’da Yaşatılacak

Şehit Polis Kenan Kumaş’ın İsmi Trabzon’da Yaşatılacak

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı ilk toplantısı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Başkan Gümrükçüoğlu ilk olarak Aralık ayında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Meclisi bilgilendirdi. Gümrükçüoğlu, Çaykara’nın Kavlatan mevkiinde meydana gelen çığ felaketi ile ilgili olarak da gelişmeleri kamuoyuna aktardı.
İstanbul’da meydana gelen terör saldırısında şehit olan Trabzonlu polis memuru Kenan Kumaş’ın isminin yaşatılması için çalışma başlatıldı. Belediye Meclisi’nde üyesi bulunan partiler tarafından verilen öneri görüşülmek üzere Kültür Komisyonu’na havale edildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, şehit polis memurunun ailesi ile görüşülerek Trabzon’da mutlaka isminin yaşatılacağını ifade etti.
Toplantıda denetim komisyonuna üye seçimi de yapıldı. Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’nde gizli oylama ile yapılan seçimde Faruk Kanca, Ahmet Salih Birincioğlu, Fatih Yılmaz, Mehmet Öztürk (Araklı) ve Zeki Sarıalioğlu denetim komisyonuna seçildi.