Şehitkamil’de Minik Öğrencilerin Karne Heyecanı

Şehitkamil’de Minik Öğrencilerin Karne Heyecanı

Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı 32 sosyal tesiste bulunan anaokullarında okul öncesi eğitim gören bin 397 öğrenci, ilk karne sevincini yaşadı.
Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı Karacaoğlan Sosyal Tesisi Anaokulu’nda düzenlenen karne törenine öğrenciler ve veliler yoğun ilgi gösterdi. Öğrenciler, karne dağıtımı öncesi yaptıkları birbirinden güzel gösterilerle büyük beğeni topladılar. Mminik öğrenciler, öğretmenlerinden karnelerini aldıktan sonra toplu şekilde keplerini havaya attılar. Çocuklarının ilk karne heyecanına ortak olan veliler ise mutluluklarını çocuklarına sarılarak yaşadılar. Öğrenciler daha sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Çocuklarının aldığı eğitimden memnun olduklarını söyleyen veliler, "Şehitkamil Belediyesi’nin sosyal tesislerindeki anaokullarında çocuklarımız okul öncesi eğitimi alıyor. Çocuklarımız buradaki hocalarımız sayesinde aldıkları eğitimlerle iyi bir süreç geçirdiler. Bundan sonraki eğitimlerinde daha başarılı olacaklarını düşünüyoruz. Çünkü çocuklarımız burada okul öncesi eğitimini tamamladılar ve bugün karnelerini aldılar. Çok mutluyuz. Çocuklarımızın ilk defa karne almaları bizleri duygulandırdı. İnşallah bundan sonraki eğitimlerinde daha başarılı olurlar. Çocuklarımıza bu imkanı sunan Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz" dediler.