Sigara İçerken Yakalanan Kuzenlerden Haber Alınamıyor

Sigara İçerken Yakalanan Kuzenlerden Haber Alınamıyor

Adana'da yaşayan 14 yaşındaki Reyhan Hürü Gönül ve 17 yaşındaki kuzeni Hatice Taşyürek, evden markete gitmek için çıktıkları gün, yakınlarındaki bir parkta sigara içerken babaları tarafından yakalandı. Panikleyen kızlar, koşarak kaçtılar ve o günden beri kendilerinden haber alınamıyor. Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kızları bulmak için yoğun çaba harcarken, aile üyeleri de 4 gündür sokak sokak dolaşarak kızları arıyor. Ancak kuzenlere dair herhangi bir iz yok. Cep telefonları da kapalı olan kuzenlerin aileleri çocuklarının hayatları konusunda endişeli.

ANNE: "KIZIM, GEL HİÇBİR ŞEY YAPMAYACAĞIZ"

Reyhan Hürü'nün annesi Züleyha Gönül, kızlarının biran önce eve dönmesini istediğini belirterek, "Kızım beni izlerse hemen gelmesini istiyorum. Kızım gelsin hiçbir şey yapmayacağız, yeter ki dönsün. Gece gündüz geziyoruz ama bulamıyoruz. Hayatından endişe ediyoruz" dedi.

HALA: "KONUŞUP ÇÖZECEĞİZ, HAYATINDAN ENDİŞE DUYUYORUZ"

Reyhan Hürü'nün halası Elife Malak da yeğeninin hayatından endişe duyduklarını ifade ederek, "Biran evvel dönsün, hayatından endişe duyuyoruz. Gelsin konuşalım neden gittiğini öğrenelim. Biran önce gelmesini istiyoruz. Dayanamıyoruz artık, gecemizi gündüzümüze kattık. Gelsin bana ulaşsın, yanımda kalmak istiyorsa kalsın. Annesinin yanına gitmek istemiyorsa gitmesin. Bir şekilde konuşup çözebiliriz" şeklinde konuştu.