Sinpaş Denizli Basket’te Galibiyet Serisi Devam Ediyor

Sinpaş Denizli Basket’te Galibiyet Serisi Devam Ediyor

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele eden Sinpaş Denizli Basket, aldığı 11. galibiyetle liderliğini pekiştirdi.
Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele eden Sinpaş Denizli Basket, galibiyetlerine devam ediyor. Sinpaş Denizli Basket, son olarak evinde Afyon Belediye’yi 85 - 62 yenerek üst üste 11. galibiyetini aldı. Sinpaş Denizli Basket’in Koçu Okan Çevik ilk yarı itibariyle en büyük hedeflerine ligin en az sayı yiyen ekibi olarak ulaştıklarını belirtti.
Çevik, ’’Sinpaş Denizli olarak ilk devre itibariyle lider bitirdik. Hedeflerimiz içerisinde olan en büyük hedefe ulaştık, oda ligin en az sayı yiyen takımı olmak. Ben işin başarıya giden kısmında müdafaaya çok fazla inanan bir antrenörüm, dolayısıyla oyuncularımıza koyduğum hedef bu ligin en az sayı yiyen takımlarından biri olabilmekti. Gerçekten bütün antreman ve maçlar olsun öncelikle müdafaa konsantrasyonu tarafında geçiyor. Hücum olarak zaten potansiyelli bir takımız, geniş bir kadromuz var, maçın içerisinde değişken oyuncularla oynama şansına sahibiz. Bugünkü Afyon maçı da devreyi 1. sırada bitirmek için oynadığımız bir maçtı. Alex Gordon’un eksikliği tabi ki bizim için bir avantaj oldu. Onlarda ikinci devre Alex Gordon ve yeni yabancılarıyla çok daha iyi takım olacaklardır. Afyon Belediye takımına başarılar diliyorum. Kendi oyuncularıma maç ciddiyeti adına gösterdikleri performanstan dolayı kutluyorum’’dedi.
(EV-SK-KÜ-S)
.