Sosyal Tesisten Türkiye 3’üncülüğüne

Sosyal Tesisten Türkiye 3’üncülüğüne

Şahinbey Belediyesi’nin Dumlupınar Sosyal Tesisi’nde ki spor merkezinde 2 ay fitness eğitimi alan Mehmet Özkaya İstanbul’da düzenlenen “Türkiye Atletik Fitness” turnuvasında 3’üncü olarak büyük bir başarıya imza attı.
Şahinbey Belediyesi’nin Dumlupınar Mahallesinde yaptırdığı sosyal tesiste eğitmen Serkan Sirikçi, kontrolünde 2 ay fitness eğitimi alan 16 yaşındaki Mehmet Özkaya, Türkiye genelinden 25 sporcunun katıldığı “Türkiye Atletik Fitness” turnuvasında 15-19 yaş kategorisinde 3’üncü olarak büyük bir başarıya imza attı. Şahinbey Belediyesi Başkan Yardımcısı Cuma Güzel makamında konuk ettiği, Mehmet Özkaya’yı tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu.
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NİN EMEĞİ BÜYÜK
Turnuvadan elde ettiği dereceden mutluluk duyduğunu ifade eden Özkaya, turnuvaya hazırlanma süresinde kendisine destek olan spor eğitmenlerine teşekkür etti. Özel spor tesislerinden yeterli ilgi görmediğini bu sebeple Şahinbey Belediyesi’nin sosyal tesisindeki spor merkezine gelmeye başladığını söyleyen Özkaya, “Spor yapmayı gerçekten çok seviyorum. Arkadaşların tavsiyesiyle sosyal tesisteki spor salonuna geldim. Burada yarışmaya hazırlanmaya karar verdim. Tesisteki hocalarımız benimle yakından ilgilenerek hem turnuvaya katılma sürecimde, hem de hazırlık sürecimde yardımcı oldular. Sonrada İstanbul’da ki Türkiye Atletik Fitness turnuvasına katıldım ve 3’üncü oldum. Bu dereceyi almamda Şahinbey Belediyesi’nin spor tesisinin ve buradaki hocalarımın gerçekten çok büyük emeği oldu. Başta Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu olmak üzere bu tesiste emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
CUMA GÜZEL: “TESİSLERİMİZDEN ÇIKAN SPORCULAR BİZİ GURURLANDIRIYOR”
Başkan Yardımcısı Cuma Güzel de başarılı sporcuyu makamına davet ederek başarısı için tebrik etti. Her zaman sporculara destek olacaklarını ifade eden Güzel, “Bu tesisleri vatandaşlarımız faydalansın, spor yapsın, sağlıklı yaşasın diye yaptırdık. Bugün görüyoruz ki tesislerimizden Türkiye çapında ses getiren sporcularımız ortaya çıkıyor. Tesislerimizden çıkan sporcularımız bizi gerçekten çok gururlandırıyor. Genç arkadaşımızı başarısından dolayı kutluyorum. Bütün vatandaşlarımızı sosyal tesislerimizdeki spor salonlarına ve diğer kurslara davet ediyorum. Buradan yetişen sporcularımızın Olimpiyatlarda, dünya çapında yarışmasını diliyorum” diye konuştu.
Başkan Yardımcısı Güzel, daha sonra Özkaya’ya çeşitli hediyeler verdi.