Su Arızasına Giden Belediye Ekiplerine Kar Engeli

Su Arızasına Giden Belediye Ekiplerine Kar Engeli

Bartın’da, su arızasını gidermek için yola çıkan paletli iş makinesi, ormanlık alanda iki metreyi aşan kar nedeniyle gideceği yere ulaşamayınca geri dönmek zorunda kaldı.
Bartın’ın Hasankadı beldesinde 2 gündür kesik olan sular nedeniyle, arızayı gidermek isteyen belediyesi su işleri müdürlüğü ekipleri ormanlık alanda bulunan ana şebekesine ulaşmak yola çıktı. Kar kalınlığının fazla olması nedeniyle belediye ekipleri su arızasını yapmak için paletli iş makinesi ile yola çıktı. Yolda yaklaşık iki metreyi aşan kar kalınlığı nedeniyle paletli iş makinesi zorlandı. Bir süre karları açmaya çalışan işçiler başarılı olamayınca geri dönmek zorunda kaldılar. O anları ise bir işçi cep telefonuyla görüntüledi.
İşçi konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Beldemizde 3 günden beri sular kesik, ormanda 2 metreye yakın kar olduğu için paletli makinamız baya uğraştı, önüne kar toplandığı için ilerleyemedi ve geri döndük. İkinci günkü denememizde saatler sonra su arızasının olduğu bölgeye ulaştık ve su arızasını giderdik" dedi.