Tffhgd Bilecik Şube Başkanlığı Genel Kurul Toplantısı

Tffhgd Bilecik Şube Başkanlığı Genel Kurul Toplantısı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği (TFFHGD) Bilecik Şubesi Başkanlığı görevine 4’üncü kez Hüseyin Altınay seçildi.
Dernek lokalinde yapılan TFFHGD Bilecik Şube Başkanlığı Olağan Genel Kurulu saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Divan Başkanlığına oy birliği ile Sedat Kara’nın seçilmesinin ardından 2 liste halinde seçime gidildi. Mevcut Başkan Hüseyin Altınay ile Bölgesel Gözlemci Barış Yavaş aday oldu. 30 delegenin bulunduğu dernekte 29 delegenin oy kullandığı seçimde, 17 oy olan Ulusal Gözlemci Hüseyin Altınay TFFHGD Bilecik Şube Başkanlığına 4’üncü kez seçildi. Diğer aday ise 12 oy aldı.
Seçim sonrası bir değerlendirme yapan Hüseyin Altınay, demokratik ve seviyeli bir şekilde seçimin geçtiğini belirterek, “Bu dönemde de yine camiaya dostluk ve ağabeylik yapabilmek için gereken gayreti göstereceğim. Tecrübe ve birikimlerin önemli olduğunu, bu anlamda da üyelerin teveccühünü görmenin de ayrıca mutluluk verici. Diğer başkan adayına ve tüm üyelere teşekkür ederim” dedi.
Yeni Yönetim Kurulu ise ; Hüseyin Altınay, Barkın Kara, Ali Zengin, Ersin Özmen, Sevindik Çetinkaya, Denetleme Kurulu Üyeleri, Cebrail Avcı, Bahadır Açıkgöz ve Mustafa Kurnaz’dan oluştu.