Trafik Ekipleri Gece Boyunca Uyumadı

Trafik Ekipleri Gece Boyunca Uyumadı

Bilecik’te dün başlayan kar yağışı trafiğe çıkan araçlara zor anlar yaşatırken, araçların yardımına ise gece boyunca uyumayan trafik ekipleri yetişti.
Bilecik’te dün başlayan ve kısa sürede etkisi gösteren kar yağışı trafikte yolculuk eden şoförlere zor anlar yaşatırken, yolda kalan araçlara trafik ekipleri iterek yardımcı oldu. Bilecik Trafik Ekipler Amiri Komiser İlhan Akar ve ekipleri, Bilecik-Osmaneli karayolunda kar yağışı sebebi ile ulaşımın aksadığı Sanayi rampasında trafiğin akışını sağlamak için gece boyunca çalıştılar. Komiser İlhan ve bağlı ekipler, gece boyunca yolda kalan araçları iterek yardımcı olurken, yolda kalan bir polis otosuna da vatandaşlar yardımcı oldu. Yağış ve karlı havanın etkisi ile Bilecik genelinde birçok ufak kazalar meydana gelirken, yaşanan bu olumsuzluklara rağmen ekiplerin trafiği tek yönlü de olsa akışını sağlaması şoförlerin yüzünü güldürdü.
Dün gece kameralara takılan en ilginç görüntü ise vatandaşlar ve trafik ekiplerinin yolda kalan bir TIR’ı itmeleri oldu.